Over mijzelf

Ieder mens wil graag een zo goed mogelijk leven leiden en met plezier werken in een fijne en inspirerende werkomgeving. En dat is wat ik iedereen gun; ieder mens en iedere organisatie.

Als coach en trainer help ik organisaties en medewerkers bij vragen op het gebied van mentale veerkracht, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. En als psycholoog begeleid ik mensen met psychische klachten.

In mijn werk richt ik me op het versterken van wat er goed gaat. Uiteraard met aandacht voor de dingen waar je tegenaan loopt of die je graag anders zou willen, maar met een duidelijke focus op de gewenste richting.

Coaching Andrea Meijer

Daarnaast geloof ik dat ieder mens over veerkracht beschikt en in staat is om zelf oplossingen te vinden. Soms is dat makkelijk, soms is het een zoektocht.

Geen mens is hetzelfde en ook iedere organisatie is uniek. Daarom is mijn begeleiding of advies altijd op maat.

Naast mijn studie psychologie, heb ik een bedrijfskundige achtergrond. Ik ben meerdere jaren werkzaam geweest als HR-adviseur en als specialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en management development in verschillende organisaties en branches.

Wil je meer weten over mijn achtergrond of werkervaring? Kijk dan op mijn LinkedIn-pagina.